Om Ingham Regnskab

Hvem står bag?

Ingham Regnskab ejes af mig, Thomas Ingham. Jeg er udannet cand.merc.aud. fra CBS.

Jeg har tidligere erfaring som revisor i et af verdens største revisionsvirksomheder, Deloitte.
Mit fokus i Deloitte var primært små selskaber, selvangivelseskunder og enkeltmandsvirksomheder.

Hvorfor Ingham Regnskab?

Ingham Regnskab prioriterer en tæt og personlig dialog. Med mig ved roret vil du som kunde opleve en let og forståelig regnskabsproces – lige fra indtastning af bilag til det færdige regnskab. Ingham Regnskab skaber værdi for kunden ved at frigøre administrativ tid. Det er derfor min vision med Ingham Regnskab at hjælpe de små erhvervsdrivende med håndtering af regnskabsbyrden.

Ingham Regnskab ønsker også gennemskuelige og faste priser, som kunderne kender på forhånd. Priserne skal give mening for de mindste erhvervsdrivende. Med mine pakkeløsninger ved kunden præcis, hvad der skal betales, og hvad ydelsen inkluderer.

Ingham Regnskab har flere års erfaringer i Dinero, e-conomic og Billy. Ved at vælge Ingham Regnskab betaler du ikke for regnskabsprogrammet – det er inkluderet i prisen*.

*Særlige behov og forhold kan gøre, at kunden bliver nødt til at have nogle flere funktioner og integrationer, end den aftale Ingham Regnskab har indgået med E-conomic. I disse tilfælde skal kunden selv betale for regnskabsprogrammet.

Skal jeg hjælpe din virksomhed?

Med min erfaring og ekspertise kan jeg hjælpe din virksomhed med at tage det første skridt mod en mere stabil økonomisk fremtid. Ønsker du professionel rådgivning og sparring, er du velkommen til at kontakte mig på  tlf. 60536065. eller mail info@inghamregnskab.dk