Årsrapport

Professionel hjælp til dine årsrapporter

Ingham Regnskab tilbyder udarbejdelser af årsregnskaber til faste årlige priser, der normalt er en brøkdel ift. traditionelle revisionshuse. Jeg sørger for, at alle årsregnskaber bliver udarbejdet efter gældende lovgivning, og at de bliver kontrolleret igennem revisionsprogrammer, så du er sikret en høj kvalitet til en lav pris.

Jeg hjælper både med udarbejdelsen af årsregnskabet og indberetning til Erhvervsstyrelsen via XBRL-indberetning (digital indberetning) samt indberetning af skatteregnskab til Skat. Jeg foretager også udbytteangivelse, hvis du vil trække udbytte ud til dig selv ved årsafslutningen.

Spar tid og ressourcer

Med mig ved roret slipper du for at optage unødvendigt meget tid i din virksomheds arbejdstimer på at lave årsregnskaber og -rapporter. Hvis du vælger pakkeløsningen Årsrapport Plus, kontrollerer jeg også din bogføring og sikrer, at alt stemmer.

Du vælger blot den pakkeløsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Hvis du vil vide mere om de enkelte pakkeløsninger, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Årsrapport Light*

4.995 kr.

Årsrapport Plus**

6.995 kr.

Årsrapport Holding***

2.995 kr

*Ovenstående pakkeløsninger er kun gældende for virksomheder med en omsætning op til 1,5 mio.kr. samt maksimal 2 ansatte. Kontakt mig for et særligt tilbud, hvis virksomheden er større. 

**Hvis du har valgt en bogføringspakke fra Ingham Regnskab, får du Årsrapport Plus-pakken til fast pris på 4.995 kr.

***Prisen er gældende for holdingselskaber, hvis eneste aktivitet er at eje kapitalandele. Der må ikke være værdipapirer i holdingselskaber. Hvis der er andet aktivitet i holdingselskabet, betales for pakkeløsning Årsrapport Light eller Årsrapport Plus.

Ofte stillede spørgsmål om årsregnskab

Et årsregnskab giver dig et godt overblik over virksomhedens økonomiske stilling for en given dato, og hvordan det er gået din virksomhed det år, regnskabet dækker. Årsregnskabet dækker din virksomheds indtægter, udgifter, formue og gældsforpligtelser for en given periode og på en specifik dato. Årsregnskab bliver lavet på baggrund af den løbende bogføring. Det er derfor vigtigt, at alt er bogført korrekt, før årsregnskabet bliver udarbejdet. Jeg hjælper dig også gerne med bogføring – se mine pakkeløsninger til bogføring .

Der er ingen revisionskrav for enkeltmandsvirksomhed, og der er heller ikke krav om revisor for selskaber, hvis omsætning er under 8 mio.kr. om året og har en balancesum under 4 mio.kr. samt under 12 ansatte. Der behøves derfor ikke en revisorerklæring på disse årsregnskaber, og det vil ofte blot være et dyrt honorar for din virksomhed.

Vi anbefaler dog en bogholder til bogføring og opstilling af årsregnskab. Jeg kan hjælpe med at skaffe kontakt til en statsautoriseret revisor, hvis der skulle være ønsker eller krav til dette. Jeg vil være ansvarlig for udarbejdelse af årsregnskabet og have kontakten til den statsautoriserede revisor.

Det er blevet besluttet, at fristen for indsendelse af årsregnskaber skal forlænges til 6 måneder (tidligere 5 måneder). Hvis din virksomhed følger kalenderåret, er det derfor d. 30. juni, der senest skal indberettes årsregnskab til Erhvervsstyrelsen.

Hvis du selv foretager den daglige bogføring, skal jeg have adgang til dit regnskabsprogram, før jeg kan lave dit årsregnskab. Hvis det er mig, der bogfører for din virksomhed, skal du ikke levere noget, da jeg så har alt materialet.

Det tager ca. 10 hverdage fra, at jeg har adgang til dit regnskabsprogram til, at du modtager første udkast af års- og skatteregnskabet. Når du har godkendt udkastet, bliver det indberettet til Erhvervsstyrelsen og Skattestyrelsen.

Få hjælp til årsregnskabet hos Ingham Regnskab

Alle selskaber skal som udgangspunkt indsende årsregnskab til Erhvervsstyrelsen efter udløbet af deres regnskabsår. Ønsker du hjælp til at opstille og indberette din årsrapporter, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 60536065 eller mail info@inghamregnskab.dk.