Andre Ydelser

Andre ydelser

Udover mine grundpakker med bogføring og årsrapport, der dækker de fleste behov, har jeg også en række andre ydelser. Hvis du ikke kan finde den ydelse, du har behov for, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan sagtens vælge nogle af mine andre ydelser, selvom du ikke har en bogføringspakke eller årsrapportpakke hos mig

Andre ydelser omfatter:

Reglerne for den danske selskabsskat ændrer sig hele tiden, og det kan derfor være en god idé at søge hjælp, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Jeg tilbyder både skatterådgivning og anden regnskabsmæssig assistance for en fast timepris på 495 kr./timen.

Du kan altid kontakte mig for et tilbud på lige netop den opgave, du skal have løst.

Hvis din opgave omhandler bogføring, kan du læse mere om mine bogføringspakker. 

Ønsker du hjælp til udarbejdelse af årsregnskab, kan du også læse mere om mine årsrapport pakker.

Har du brug for hjælp til at administrere lønnen til dine medarbejdere? Jeg hjælper med at gøre dit lønarbejde nemt og effektivt, så du undgår risikoen for forkert udbetaling. Prisen er 150 kr. pr. medarbejders lønseddel. Gebyr til lønsystem og aftaleindgåelse med lønsystem (typisk Salery eller Danløn) skal kunden selv sørge for.

Jeg tilbyder professionel hjælp og rådgivning til selskabsstiftelse, så du er sikret de bedste forudsætninger for at drive en succesfuld virksomhed.

Selskabsstiftelse starter fra 2.000 kr. og inkluderer følgende:

1. Stiftelsesdokument

2. Ejerbog

3. Vedtægter

4. Kapitalgodkendelse

Jeg tager mig af hele processen ifm. selskabsstiftelsen – alt fra ansøgning til oprettelsen. Du skal med andre ord ikke gøre andet end at besvare nogle enkelte spørgsmål fra mig.

Det kan være en stor omvæltning at blive nødt til at lukke sit selskab. Jeg hjælper derfor gerne med at finde den bedste løsning for lukningen, så du kan få afsluttet kapitlet korrekt. Prisen for selskabslukning starter på 3.500 kr., og lukningen af en enkeltmandsvirksomhed starter på 2.500 kr.

Jeg sørger for en komplet opløsning af din virksomhed med udgangspunkt i en betalingserklæring. Jeg hjælper således med at udarbejde skatteopgørelse, afmelde alle pligter samt indberette alt til myndighederne.

Du vil modtage rådgivning under hele forløbet – fra beslutningen om formen for lukningen til de sidste opgørelser til myndighederne.

Har du brug for hjælp til at udfylde dine skattepapirer korrekt? Hos Ingham Regnskab kan du få hjælp til at ændre eller lave din private forskudsopgørelse for en pris på 1.000 kr. Dette er især relevant, hvis du udlejer bolig uden at benytte dig af en virksomheds- eller kapitalafkastningsordning.

Jeg hjælper også med at indberette din årsopgørelse til Skattestyrelsen for 1.000 kr. Normalt laves både års- og forskudsopgørelse på samme tid, og i dette tilfælde vil det være en fast pris på 1.500 kr.

Hvis du benytter dig af særlige skatteordninger, kan du kontakte mig for at få udregnet en anden pris.

Har du en enkeltmandsvirksomhed og et CVR-nummer, kan du læse mere om mine priser for udarbejdelse af årsrapport.