Bogføring

Ingham Regnskab gør din bogføring nem, effektiv og prisvenlig

Hos Ingham Regnskab får du din helt egen økonomichef til en fast lav pris om måneden. Du skal blot vælge det abonnement, der passer bedst til dig og din virksomhed. Du kan vælge at betale per måned eller forud for et helt år – det er helt op til dig.

Ingham Regnskab har indgået et godt samarbejde med E-conomic regnskabsprogram. Når du vælger en bogføringspakke hos Ingham Regnskab, skal du derfor ikke tænke over at betale for et regnskabsprogram, da det allerede er inkluderet i den faste månedlige pris eller den årlige pris. Typisk vil du spare mellem 2.000 til 3.000 kr. på et regnskabsprogram.

Bogføring mini

500 kr./mdr

Pris 5.995 kr./år hvis det betales forud
for 12 måneder

 

Bogføring mellem

600 kr./mdr

Pris 7.195 kr./år hvis det betales forud
for 12 måneder

Bogføring stor

900 kr./mdr

Pris 10.795 kr./år hvis det betales forud
for 12 måneder

*Ovenstående pakkeløsninger er kun gældende for virksomheder med en omsætning op til 2 mio.kr., samt maksimal 2 ansatte. Kontakt mig for et særlig tilbud.

**Det er altid en vurdering af den enkelte kunde om det muligt med inkluderet e-conomic regnskabsprogram. Der kan være tilfælde, hvor der kræves en større version af e-conomic med flere funktionalitet. I disse tilfælde opkræves kunden for e-conomic programmet.

Hvorfor vælge Ingham Regnskab til at varetage jeres bogføring?

Professionel hjælp til at skabe økonomisk overblik

Det er vigtigt at holde styr på regnskabet, så man kan have et godt overblik over virksomhedens økonomi. Virksomheder har pligt til at føre regnskab, gerne via et anerkendt regnskabssystem, hvor både regnskab og bogføring overholder de gældende love.

Bogholderi kan derfor fylde rigtig meget af ens arbejdsdag, da især lovgivning kan ændre sig hele tiden. Dette kan skabe unødig stress og bidrage til fejlagtige bogføringer eller manglende indberetninger. En bogholder eller revisor hjælper med at fjerne det tidskrævende arbejde for dig.
Jeg har en solid erfaring med bogholderi og har i mange år arbejdet som både revisor og regnskabsansvarlig. Jeg vil løbende sende dig rapporter og bankafstemninger, så du hele tiden er ajour med din virksomheds økonomi. Intervallet af rapporteringer bestemmer du helt selv.

Alt dit data og bilag bliver opbevaret sikkert og krypteret via regnskabssystemet.

Indberetning af moms og lønsumsafgift

Når du outsourcer dit bogholderi til mig, skal du ikke fokuserer på alle mulige deadline i forhold til moms eller lønsumsafgift.

Jeg holder løbende øje med alle deadlines, så du kan blot læne dig tilbage og have fokus på dine kunder.

Du kan vælge to metoder i forhold til indberetning af moms og lønsumsafgift

1) du kan give mig adgang (revisor adgang) på skat.dk så opgøre og indberetter jeg momsen for dig eller

2) du indberetter selv momsen på baggrund af min opgørelse.

Skal jeg hjælpe med din bogføring?

Ingham Regnskab hjælper dig med at opbygge en sund økonomisk fremtid for dig og din virksomhed. Ønsker du at indgå et samarbejde, så bliv kontaktet allerede i dag.

bliv Kontakt